Trainingsactrice

Sinds 2016 ben ik zzp’er en werk ik met name als trainingsacteur. Mijn plezier in dit vak is groot, omdat het vak me boeit, uitdaagt, voldoening geeft, steeds weer verrast en ik een bijdrage mag leveren aan andermans leerproces en ontwikkeling.

Wat wil je?
We zijn allemaal anders! Dat maakt communicatie soms lastig. De boodschap komt lang niet altijd overeen bij de ontvanger, zoals de zender hem bedoeld had. Verbaal, non-verbaal, allerlei menselijke gevoelens en behoeftes die we vaak niet uitspreken en de interactie wél beïnvloeden, zorgen voor ruis.

Ik ben van het uitspreken, van het kwetsbaar maken van je zelf, zeg wat je bezig houdt, wat je wilt en ook wat je niet wilt. Dat is goed voor jezelf zorgen, maar ook voor de organisatie waar je in zit én uiteindelijk ook voor de ander en jullie relatie. Dit wil ik mensen meegeven in de rollenspellen die we doen. Hiermee maak je het contact met de ander zo transparant mogelijk. Dat is zeer helpend, want er zijn immers al genoeg stoorzenders waar we geen invloed op kunnen uitoefenen. Laten we dus vooral onze boodschap helder en bij het hart houden.. Uiteraard met oog voor de ander.

Nét echt.
Het middel waarmee ik werk in dit vak, spel, is mijn tweede natuur. Acteren doe
ik sinds 2003. Dat spel mijn basis is, maakt dat ik in rollenspellen mij volledig kan focussen op jou en op het proces. Met veel plezier, maar ook zeker met uitdaging en soms wat onzekerheid speel ik de rollen die van me gevraagd worden. Om dan te horen; ‘Dit is wel heel erg de persoon met wie ik te maken heb op de werkvloer’ of te zien dat iemand diep geraakt wordt– geeft mijn geen ego-boost maar een ‘ziel-sprongetje’ – Omdat ik echt het juiste vak voor mij uitoefen. Laten we experimenteren, leren, groeien, observeren, confronteren, op ons ‘bek’ gaan, lachen, schamen en het opnieuw proberen.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Voor Trainingsacteurs.

Klik hier voor de gedragscode.

Klik hier om mijn CV te bekijken.

Enkele van mijn opdrachtgevers zijn: Crux Creaties, Buro Verheijen, Ludens Talentontwikkeling, IMK Opleidingen, Talent & Pro, Bespeak, Faculty of skills, Luba uitzendbureau, e.a.

Klanten: Radboud UMC, Schiphol, Slachtofferhulp, Bergman Clinics, Ministerie voor OCW, RIVM, GGZE, William Schrikkergroep, Jeugdbescherming Gelderland, Jeugdformaat, Liander, Theo Pauw groep, Akerboom Yacht Equipment, Boni supermarkten e.a.

Mijn competenties

Ik ben bekend met de volgende onderwerpen:

assertiviteit, grenzen stellen, conflicthantering, feedback geven, functioneringsgesprekken, slecht nieuwsgesprek, verzuimgesprekken, solliciatie vaardigheden, telefonische gespreksvoering, klantgerichtheid, leiderschap en management, omgaan met emoties, persoonlijke effectiviteit, psychogestoord- en verslavingsgedrag.

Ik heb kennis van:

ABCD-gedrag, DISC, GGGG model, Ik-boodschap, Kernkwadranten van Ofman, LSD, Roos van Leary, Situationeel leiderschap, SMART, STAR, Transactionele analyse, ijsbergmodel, metacommunicatie, dramadriehoek.

Diverse werkvormen kunnen ingezet worden:

hoefijzer, regiemodel, elevator pitch, carrousel, terugspeel- en regietheater etc.

trainingsactrice

Benieuwd wat ik jou te bieden heb?