Ik wil je iets persoonlijks vertellen

Naast dat ik geschoold ben in mijn werk, ben ik enorm geschoold door het leven. Dit maakt dat ik snel zie en voel wat er nodig is en dit direct kan vertalen naar geloofwaardig gedrag. En of dit nu een proces is van het inspreken van een verhaal of een commercial, het persoonlijk proces in een training of rollenspel of van een rol die ik speel in een fictief verhaal… Het is een bulk kennis en ervaring, waar ik nooit om gevraagd heb, maar die mij brengt naar de kwaliteit die ik lever.

Je ziet mij waarschijnlijk als een krachtige jonge vrouw met power en één die duidelijk weet wat ze wilt. Dit klopt. Echter, ik heb niet altijd in de positie gezeten om zo in volle kracht in bloei te staan. Zeker niet als jong meisje. Ik weet hoe het is om in een onveilige situatie op te groeien. Ik weet hoe het is om van ver te komen en ik weet hoe het is om te knokken voor wat je waard bent.

Ik werd in 1997, toen ik 12 jaar was uit huis geplaatst met een OTS. Mijn ambitie is voor mij altijd mijn drijfveer geweest om door de moeilijkste periodes te komen. Mijn blik op de toekomst, het voelen van mijn potentie en kracht. Dit gun ik anderen kinderen ook, dat ze niet hun eigen kracht verliezen als je ondergedompeld wordt in een wereld die dat met gemak van je kan overnemen.

In 2010 ben ik afgestudeerd met een gesubsidieerde autobiografische theatervoorstelling over deze intense periode. Deze voorstelling heb ik verkocht aan JeugdWelzijnsBeraad en gespeeld in een uitverkochte schouwburg.

Mocht je mij willen inzetten als ervaringsdeskundige in de jeugdhulpverlening, stuur mij een bericht! Ik heb tevens ervaring met het spreken voor groepen jongeren en hun begeleiders.

Ik vertel je dit omdat mij dit heel ver brengt in mijn werk nu. Ik vertel je dit ook omdat het me onderscheidt. En omdat het ons verbindt op een waarachtige, pure manier. Het is de essentie van mijn uitgangspunt om nader tot elkaar te komen.

Een tijdloze jas

Mijn werk is mijn best- en mijn lekkerst zittende jas die ik ooit gehad heb. En dan heb ik het over alle facetten die ik uit mag voeren. Acteren, trainingsacteren, trainen/coachen en stemacteren. Ik zeg bewust mag, want ik ben gigantisch dankbaar hiervoor.

Alle vier gaat over communicatie, overdragen, interactie, creativiteit, speelsheid en veel over jou, over de ander. Ik ben gericht op de ander. Ik reageer op de ander, ik spreek in voor een ander, ik train, coach en trainingsacteer vóór de ander. En daar word ík dan vervolgens weer zielsgelukkig van. Prachtige combinatie toch?!

Benieuwd wat ik jou te bieden heb?